Instagram oktatások novemberben

Az Instagram oldalamon már többször meséltem róla, hogy januárban belevágtam egy nagyobb lélegzetvételű együttműködésbe.

Szabó Dóri azzal az ötlettel keresett meg, hogy szeretne egy online akadémiát nyitni, ahol a tanulók valódi, aktuális tudást és élő, de online keretek között zajló oktatást kapnak. Engem egy Instagram Mesterkurzus oktatójaként képzelt el a csapatban, és mivel a fiókomban már jó ideje hevert egy ilyen anyagnak a vázlata, nem kellett sokat gondolkodnom rajta, hogy igent mondjak a felkérésre.

A közös munka aztán kinőtte a Mesterkurzus kereteit, és mostanra egész csokor lehetőség közül válogathattok, ha tőlem szeretnétek tanulni az Online Akadémián…

Instagram Mesterkurzus

Ez egy két napos, intenzív tudásanyag, melynek során elsajátítod azt a stratégiai szemléletet, amivel az Instagramon sikeres lehetsz.

A két nap alatt végignézzük az instagram főbb részeit, de itt nem egy funkciólistát kapsz (bár persze beszélünk a különböző funkciókról), hanem felépítjük az Instagram “házadat”: megkapod az alapokat és a különböző építőelemeket, amiből már csak rajtad áll, hogy milyen és mekkora várat építesz.

A Mesterkurzus időpontja: 2022.11.10. – 2022.11.11.

Jelentkezési határidő: 2022.11.08.

Tanfolyam ára: 69.990,- Ft

Jelentkezés: Instagram Mesterkurzus

Instagram Mentorprogram

Ezt a mentorprogramot akkor ajánlom neked, ha az elméleti tudásodat már elég jónak érzed, csinálod is a dolgod, de valahogy mégsem úgy jönnek az eredmények, ahogy elképzelted.

A mentorprogram keretein belül 2 hónap (8×2 óra) alatt végignézzük a stratégiád egyes elemeit, és egyénre szabott feladatok segítségvel lépésről lépésre finomítjuk azt.

A mentorprogram nagy előnye, hogy korlátozott a résztvevők száma, akikkel viszont a 2 hónap alatt folyamatosan együtt dolgozunk, így a lehető leghatákonyabban tudok segíteni, illetve az is belefér az időbe, hogy egyénre szabott válaszokat adjak a kérdésekre.

A mentorprogram időpontja: 2022.11.14 – 2023.01.09

Jelentkezési határidő: 2022.11.11.

Mentorprogram ára: 89.990,- Ft

Jelentkezés: Instagram Mentorprogram

Novemberi programajánló - Instagram oktatások Online Akadémia és Legyél Instakész együttműködésben

Workshopok

Azért a többes szám, mert ilyenből három is van!

Közös jellemzőjük, hogy mindegyk 2-2 órás és gyakorlatorientált. Tehát nem csak elméleti anyagot adok át, hanem a valódi gyakorlati feladatok lesznek

Instagram Profil Audit

Az Instagram Profil Audit Workshopon az Instagram profil részein megyünk végig, átbeszéljük a fontos szempontokat, és optimalizáljuk az elemeket a céljaitokkal összhangban.

Időpont: 2022.11.16. 10:00 – 12:00

Részvételi díj: 15.000,- Ft

Jelentkezés: Instagram profil audit

Hashtag-kutatás Workshop

A Hashtag-kutatás Workshopon a saját hashtagjeidet fogod kutatni, és azokból hashtag-csokrokat kialakítani. Nem csak úgy érzésre, hanem egy meghatározott folyamat mentén, szisztematikusan. Szóval kelleni fog számítógép és telefon is. A jó hír, hogy utána nem lesz többé kérdés, hogy milyen hashtaget használj.

Időpont: 2022.11.23. 10:00 – 12:00

Részvételi díj: 18.000,- Ft

Jelentkezés: Hashtag-kutatás

Instagram Tartalomtervező Workshop

Végül lesz egy Tartalomtervező Workshop is.

Megmutatok neked egy rendszert, amivel nem csak Instagramra, de az összes felületre hatékonyan tervezheted meg a tartalmaidat. Nem csak azt fogod tudni a workshp végére, hogy milyen tartalmakat fogsz posztolni, de ezek pontosan azt a célt fogják szolgálni, amire szükséged van. Egy hónapra előre.

Időpont: 2022.11.29. 13:00 – 15:00

Részvételi díj: 20.000,- Ft

Jelentkezés:Instagram Tartalomtervező

2022-ben ezek az utolsó időpontok, amikor oktatok. Szóval, ha még idén szeretnél tőlem tanulni, akkor foglald le a helyed most, mert a jövő évi menetrend még egyeztetés alatt van.

Ha tetszett, kérlek, oszd meg másokkal is

Oszd meg Facebookon!
Mentsd el Pinterestre!
Oszd meg Linkdinen!
Küldd el emailben!
József Nikolett

József Nikolett

Instagram stratégia tanácsadó

Hozzászólások